Stickläger Fattigskogen 2021

Pris:
300 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P2106290
Antal:
Kommentar till butiken:
Här är en föranmälan till Stickläger i Fattigskogen i härliga Dalarna. 

Fattigskogen ligger i södra Dalarna precis vid gränsen mot Värmland, men tillhör Malungs kommun. Titta gärna in på www.vildmarksbyn.com så ser ni hur anläggningen ser ut. På instagram under #fattigskogensvildmarksby #sticklägerifattigskogen.

Vi hoppas på lättnader från Folkhälsomyndigheten så att vi kommer kunna genomföra lägren. 

Sticklägren i Fattigskogen har arrangerats i över 10 år, det är andra året som Garn & Mera har varit arrangör, tidigare har det varit StickaMera som arrangerat, men Garn & Mera/ Paulina har varit deltagare alla år utom ett.

Till lägret tar man sig själv med bil eller tåg till typ Malung eller Karlstad, sen brukar det lösa sig med skjuts av någon av de andra deltagarna därifrån. 

1:a lägret v. 31 börjar onsdagen den 4/8- söndagen den 8/8. 2:a lägret börjar onsdagen den 11/8- söndagen den 15/8. Mat och boende ingår i lägeravgiften, en trevlig goodiebag + ev workshop. Stickläger i Fattigskogen är den perfekta platsen för mycket sticktid och tid för återhämtning. God mat serveras 3 gånger/ dag + fika/ frukt däremellan.

Man bor i stugor med 2-4 personer i varje stuga (minst 2, fler om man väljer det själv) och det finns stora ytor att vara på och vi är ute mycket. De flesta stugorna är knuttimrade stugor utan el, men önskar man elstuga så får man skriva med det som önskemål (finns 2 st) 
I storstugan finns det ström och även i servicehusen där dusch och toalett finns. 
Man delas upp så att man max är 4-5 personer på varje toalett/ dusch och det kommer finnas handsprit mm på anläggningen med tanke på Corona. 

Det här är en föranmälan, man betalar 300kr nu och 4200kr i slutet på juli, totalkostnad för lägret är 4500kr. Föranmälan på 300kr återbetalas ej, däremot om lägret inte är genomförbart pga restriktioner från folkhälsomyndigheten eller för få anmälda (färre än 10st) då får man en rabattkod med 300kr i rabatt i webshoppen på valfritt köp. När man bokar lägret välj "hämta i butik" så kommer ingen fraktavgift med. Om man behöver avboka efter att hela lägeravgiften är betald då återbetalas inte avgiften om inte läkarintyg kan visas upp. 

Vid funderingar eller frågetecken kontaka Paulina på mail (info@garnomera.se) eller telefon (0731-598577).