Stickläger Fattigskogen

Pris:
400 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P1988786
Antal:
Kommentar till butiken:
Stickläger i Fattigskogen är det rätta stället för den som vill komma bort och få lite lugn och ro ett par dagar och samtidigt kunna sticka så mycket man vill. Naturen är fantastisk och man ser skog så långt ögat når.

Det är två olika läger. Ett i v. 31 ons-sön och ett i v. 32 tis-lör.

I lägeravgiften ingår förutom boende och mat, goodiebag, möjlighet att välja en workshop (vill man gå fler workshops kommer en avgift på 300kr till), garnlotteri och obegränsat med tid till stickning och gemenskap. Färgbordet med kallfärg kommer stå uppställt under hela lägertiden och i goodiebagen kommer det ingå en härva som man kan färga om man vill. Det kommer finnas ett par butiker med om man vill köpa garn och tillbehör.

Man bor i enkla timmerstugor utan el och man delar stuga med 1-3 andra. Toalett och dusch finns i ett servicehus i närheten. Maten lagas av L-G, ägaren till vildmarksbyn och man äter alla mål i Storstugan, där man även kan sitta och sticka om det är dåligt väder eller på kvällarna. 

Kostnaden för hela lägret är 4400kr och i samband med anmälan betalar man en anmälningsavgift på 400kr. Den summan dras sedan från de 4400kr. Resterande belopp betalas senast 30/6 och vid avbokning 30 dagar innan lägret betalas inte anmälningsavgiften tillbaka. Vid avbokning senare än 10 dagar innan lägret betalas inte lägeravgiften tillbaka. Om för få anmälningar ställs lägret in och anmälningsavgiften betalas tillbaka.

Om du av någon anledning vill ha enskild stuga kostar detta totalt 5500kr, alltså 1100kr i tillägg och det finns begränsat med sådana stugor. Önskas enkelstuga meddela i kommentarfältet så får vi se om det fortfarnade finns kvar nån stuga.

Det kommer finnas möjlighet att boka massage för den som vill. En dag per läger kommer det en massör, pris och bokning kommer senare.

Uppgifter med allergier mm lämnas senare.

Om du vill läsa mer om Vildmarksbyn kan du kika här, www.vildmarksbyn.com