Stickläger Fattigskogen 2023

Pris:
500 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P1988786
Antal:
Kommentar till butiken:
Stickläger i Fattigskogen är det rätta stället för den som vill komma bort och få lite lugn och ro ett par dagar och samtidigt kunna sticka så mycket man vill. Naturen är fantastisk och man ser skog så långt ögat når.

Det är två olika läger. Ett i v. 31 ons-sön 2/8-6/8 och ett i v. 32 ons-sön 9/8-13/8.

Sticklägren i Fattigskogen har arrangerats sen 2010, detta är fjärde året som Paulina/ Garn & Mera arrangerar lägren.

Till Fattigskogen tar man sig själv, antingen med bil alternativt med tåg/ buss och vi försöker ordna med skjuts från exempelvis Malung/ Hagfors.

I lägeravgiften ingår förutom boende och mat, goodiebag, garnlotteri och obegränsat med tid till stickning och gemenskap.  Det kommer finnas ett par butiker med om man vill köpa garn och tillbehör.
Sänglinne medtages alternativt går att hyra för 150kr. 

Man bor i enkla timmerstugor utan el och man delar stuga med 1-3 andra. Toalett och dusch finns i ett servicehus i närheten. Maten lagas av L-G, ägaren till vildmarksbyn och man äter alla mål i Storstugan, där man även kan sitta och sticka om det är dåligt väder eller på kvällarna. 

Det finns ett par stugor med el, är man i behov av elstuga hör av er till mig på mail info@garnomera.se, så kan vi se om det finns ledigt.

Kostnaden för hela lägret är 5300kr och i samband med anmälan betalar man en anmälningsavgift på 500kr. Den summan dras sedan från de 5300kr. Resterande belopp betalas senast 28/7. Vid avbokning senare än 10 dagar innan lägret betalas inte lägeravgiften tillbaka om ej läkarintyg kan lämnas.
Anmälningsavgiften på 500kr betalas ej tillbaka vid avbokning.
Om coronaläget eller liknande gör att inte lägret kan genomföras betalas inte anmälningsavgiften tillbaka utan man får en rabattkod till webshoppen så man kan köpa garn eller stickor för.

Om du av någon anledning vill ha enskild stuga kostar detta totalt 6500kr, alltså 1200kr i tillägg och det finns begränsat med sådana stugor. Önskas enkelstuga meddela i kommentarfältet så får vi se om det fortfarnade finns kvar nån stuga.

Uppgifter med allergier mm lämnas senare. Endast allergikost tillgodoses men ej dieter.

Om du vill läsa mer om Vildmarksbyn kan du kika här, www.vildmarksbyn.com

Har du frågor eller funderingar hör gärna av dig på mail info@garnomera.se eller ring Paulina på 0731-598577.